Световно модно съединение

С осмото издание на "Vogue Fashion’s Night Out"

fno-berlin-quer_v650x433

Нощта на голямото пазаруване се завърна! Всяка година инициативата „Vogue Fashion’s Night Out“ на италианската модна библия „Вог“ минава под надслов: „Модни маниаци от всички страни, обединявайте се!“. Освен да събира модния елит, тя дава уникална възможност за среща на дизайнери и ключови фигури от модния бранш с широката публика.

Night Out Vogue Fashion е голямо събитие в международния свят на модата, която стартира през 2009 г. в подкрепа на индустрията. През септември 2016 за осми път започва международната търговска инициатива под мотото „Глобален празник на мода“ VOGUE. В нощта на модата, луксозни бутици и универсални магазини са отворени до полунощ и очакват своите клиенти с ограничени колекции и конкретни действия.

13095835_10154154228121972_1054545381491781568_n

За трети път тази година в търговията на събитието също участват избрани онлайн магазини. На 07-ми септември 2016 предстои откриването на търговски нощи във Виена, на 8-ми септември 2016 в Берлин и на 9-ти септември 2016 в Дюселдорф. Три дни участват и подбраните онлайн магазини от 7 до 09 септември 2016.

Събитието, което вече се е превърнало в необходимост за любителите на модата, пристига на 15-ти септември в Мадрид, чийто домакин отново е списание Vogue. Пазаруване, музика на живо, нашумели гости и многобройни дейности ще бъдат открити в над 300 магазина в Мадрид, най-вече в областите на Саламанка, Las Salesas и Фуенкарал, които ще останат отворени до полунощ. Хотели, ресторанти и барове в тези области ще вземат участие в събитието, за да направят преживяването възможно най-пълноценно.

vogue-2

На това осмо издание на събитието, ще има изпълнения на DJ Johann Wald и групата LA, които ще се свирят на живо в пространството на Vogue, за да оживят вечерта, докато гостите разглеждат най-новите предложения от големите лейбъли като Chanel и водещи доставчици на технологии като Huawei.

За да се следи всичко, което се случва през вечерта, е създадено специално приложение Night Out Vogue Fashion, с ръководство за пазаруване в което потребителите ще бъдат водени с информация по всяко време. Така ловците на мода няма да пропуснат възможности за всяка оферта или голямо парти на събитието.

vogue_fashion_night_out_milan

На 20-ти септември Night Out Vogue Fashion ще бъде една „от обикновените“ вечери в Милано, когато прожекторите ще блеснат върху градските витрини, за да обявят откриването на  Седмица на модата в Милано. Повече от 600 магазини да бъдат готови за случая, работейки до полунощ, ще има прожекции, коктейли, диджей сетове, културни събития и концерти. Част от тях са Montenapoleone, Manzoni, de la Spiga da Corso Venezia, Corso Vittorio Emanuele II, Corso Genova, включително цялата област Brera и Corso Como.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация