Световно известният диригент и цигулар Мартин Пантелеев с мисия в Северозападна България

Между 6 и 15 септемри 2016г. в 8 града на Северозападна България ще се състоят поредица от концерти под надслов ‘’Мисия Музика- Открий. Оцени. Сподели талант’’.

Уникалният проект е по идея на световно известният български диригент и цигулар Мартин Пантелеев и е организиран от първата музикална телевизия в България ММ чрез новия онлайн канал за класическа музика и изкуства ‘’ММ Класик’’, който стартира на 10 септември на www.mmtvclassic.com заедно с www.mmtvmusic.com
Маестро Пантелеев ще представи по забавен и увлекателен начин едни от най-известните композитори и ще изсвири техни произведения. Интересна е идеята и да се даде възможност на местен литературен талант да представи и прочете откъс от своето творчество.

‘’Мисия Музика’’ е възможност за хората в региона да се докоснат, може би за първи път, до красотата на класическата музика. Маестро Панталеев искрено се надява , че чрез концертите ще провокира интерес и ще донесе късче духовна храна, така необходима, особено на младите българи.

Ето местата и датите за концертите:

06.09. – Берковица, сцена на открито до НЧ “Иван Вазов“,19ч.

07.09. – Лом, “НЧ “Постоянство“ 17.30

08.09. – Чипровци, НЧ “Петър Богдан“, 17.30

10.09. – Брусарци, НЧ “Просвета“, 18.00

12.09. – Белоградчик, НЧ“ Развитие“, 17.30

13. 09.- Монтана , The HUB, 19ч.

14.09.- Враца, пещера “ЛЕДЕНИКА“, 11ч.

15.09. – Мездра, Амфитеатър, крепостта “Калето“,17.30ч.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация