Излезе новият албум на Имани

Преди броени дни Имани обяви, че албумът е завършен и вече е достъпен за поръчка. Българската публика ще е сред първите, които ще имат удоволствието да се докоснат до него на живо. Френската звезда ще представи The Wrong Kind of War на родна земя на 19 октомври в зала 1 на НДК, а от заглавието разбираме, че певицата няма да изневери на стила си и ще ни поднесе искрена музика, носеща послание.

Само преди два месеца Имани представи и второто си парче от албума. Silver Lining (Clap Your Hands) е балада, чието заглавие е вдъхновено от метафоричния израз, че всеки буреносен облак има тънка сребриста ивица по края, т.е. и лошото време има край.

Имани сподели след първото си идване в София, че е влюбена в българската публика. Симпатиите се оказаха взаимни след като вече по-хубавите места за концерта са изчерпани. Три от категориите билети са напълно разпродадени, но все още има за по-задните редове на партера и оркестъра.

Билетите за концерта са достъпни в бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК, Български Пощи и в мрежата на Eventim.

Източник:

 

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация