Руският цирк върху лед в Арена Армеец

„Руският цирк върху лед“ предлага на публиката едно вълшебно пътуване до магическа приказка върху лед и със спираща дъха циркова артистичност. Спектакълът „Зимна приказка“ е съчетание от блясък и най-високо техническо съвършенство на кънки!

Българските зрители могат да го гледат на 7 декември, от 19:30 часа, в зала „Арена Армеец“. С красота и елегантност, с невероятна лекота и висока прецизност публиката се пренася в приказния свят заедно с героите от най-чудесните истории на всички времена: Спящата красавица, Лешникотрошачката, Пепеляшка, Алиса в страната на чудесата и Снежната кралица.

Спектакълът е нов, иновативен, грандиозен. Насочен е към въображението с ефектна хореография, повече от 300 нови великолепни костюми, вълнуваща музика и невероятни акробатики. На сцената е най-веселият и елегантен леден балет, съчетан с голяма, традиционна, руска циркова програма и зрителите се радват на един наистина магически спектакъл за цялото семейство.

РУСКИЯТ ЦИРК ВЪРХУ ЛЕД съществува от 50 години и възхищава световната публика с артистизъм и блясък, грандиозни акробатики, жонгльори, скачачи, танцувачи на върху тел, скейтъри и клоуни в блестяща ледена арена за гръмотевични аплодисменти.

Билети на касите на Билетен Център НДК, Eventim.bg. Линк онлайн билети

Източник: slusham.com

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация