Да помогнем на дете да бъде пълноценен човек

 

По време на деветата среща на MBC Ladies и Благотворителна фондация „Бизнес и образование – ръка за ръка“, присъстващите дами единодушно решиха да подкрепят дете в нужда.

Калоян-2

Калоян е на 15 години с диагноза детска церебрална парализа /квадри пареза, слепота и епилепсия/. Може да прави няколко крачки с чужда помощ, краката и ръцете нямат добра мускулатура. Има сраствания на сухожилията и мускулите, които му пречат на движенията. Нуждае се от средства за операция, която може да му помогне да води по-независим живот. Може да се свържете с майката на Калоян, Людмила Маринова на телефон: 0888 630 443.

Калоян-3

Всеки, който се чувства съпричастен и желае да помогне, както и членовете на Masters’ Business club, могат да преведат гласуваната от борда на MBC, годишна дарителска вноска в размер на 100.00 лв., по сметката на Фондацията. От постъпилите дарителски суми 5000 лв. ще бъдат преведени за лечението на Калоян, а останалата сума ще бъде използвана за образованието на тримата студенти – сираци, които ще бъдат подкрепени за поредна година, за образованието им във ВУЗФ.

Калоян-4

 

Дарителска сметка:

IBAN: BG65STSA93000023758876
BIC: STSABGSF

Росица Сандулова

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация