Разпродадоха всички билети за "Котки"

Билетите за първите две дати за оригиналния бродуейски мюзикъл „Котки“ са напълно изчерпани, съобщиха организаторите от продуцентска компания АРТ БГ. Само две седмици след обявяването на световноизвестната продукция феновете й у нас се оказаха изключително активни и вече взеха своите билети за датите 11 и 12 май 2017 г. в зала 1 на НДК.

Приятно изненадани от огромния интерес, организаторите успешно финализираха преговорите за отварянето на трета дата и тя вече е факт: на 13 май (събота) в зала 1 на НДК шоуто ще зарадва всички, които до момента не са успели да запазят своите места. Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim, като цените остават същите, както и за първите две дати: от 65 до 125 лв и ВИП места на стойност 155 лв.

АРТ БГ и Eventim напомнят, че закупените онлайн билети на сайта Eventim.bg вече могат да се чекират през мобилните телефони на притежателите си на входа на залата, ето защо този метод е по-удобен отвсякога.

Иконичната постановка „Котки“, стартирала в Уест Енд Лондон и добила световна популярност на Бродуей ще бъде един от централните акценти по случай 35-годишнината на Националния дворец на културата в рамките на пролетния фестивал „Салон на изкуствата“

Източник: mediamonitor.bg

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация