Поради огромния интерес – Съли Ърна с извънредно второ шоу в София на 20 октомври

Поради огромния интерес към концерта на Съли Ърна, вокалистът на легендите Godsmack ще направи извънредно второ шоу в София на 20 октомври от 17:00 часа в Зала 1 на НДК. Един от най-ярките и забележителни рок изпълнители на нашето време ще пристигне в страната ни за участие в цикъла „Музиката на Америка“, който се реализира със съдействието на Фондация „Америка за България“. Голямото събитие ще отбележи и 10-ия рожден ден на радио Z-Rock.

Билетите за уникалния акустичен концерт на Съли Ърна на 20 октомври от 20:00 часа свършиха за рекордно кратко време – едва за два дни бяха изчерпани над 3200 билета. От днес, 20 септември, в продажба на ticketsbg.com влизат 150 допълнителни места в оркестрината на Зала 1 на НДК, в непосредствена близост до сцената.

Продажбата на билети за извънредното шоу на 20 октомври от 17:00 часа ще стартира в 10:00 часа на 27 септември на ticketsbg.com, eventim.bg, в билетния център на НДК и на касата на „Кантус Фирмус” в зала „България”.

Публикуваме и подробното разпределение за продажбата на билети по сектори в Зала 1 (на различните места се продават билети за различни сектори, така че обърнете внимание на разпределението):

Билети за оркестрината за концерта от 20:00 часа – ticketsbg.com (150 допълнителни билета пред сцената, които са в продажба от днес)

Билети за извънредния концерт от 17 часа (в продажба от 27 септември, вторник):

За сектори 1, 3, 5, 7 и 9 – ticketsbg.com и касата на „Кантус Фирмус“ в зала „България“

За сектори 2, 4, 6, 8 и 10 – билетен център на НДК

За сектори 13, 14, 15, 16, 17, 18 – eventim.bg

Съли Ърна поздрави Z-Rock за 10-ия рожден ден и сподели, че много се вълнува от срещата с феновете в България в специално видео обръщение

Следете ексклузивни новини около концерта на Съли Ърна по случай 10 години Z-Rock наwww.zrock.bg.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация