Владо Береану: Лара ще спечели „ВИП Брадър”

Владо Береану е убеден, че бившата му жена Лара Златарева ще спечели „ВИП Брадър”, пише списание LOVE style.

„Лара е много готин човек и съм сигурен, че ще се представи добре, за неин ужас ще остане до края и ще е победител. Казвам „ужас”, тъй като много й липсват децата и два месеца без тях ще е трудно изпитание за нея. Освен това в тази компания тя е върховен интелект. Изпъква като най-очарователния съквартирант и има чувство за хумор”, прогнозира журналистът пред списание LOVE style.

Самият той не влезе в риалити формата, въпреки че беше един от сигурните участници. По решение на продуцентите Владо отпадна от списъка на съквартирантите в последния момент и по тази причина сега не обитава Къщата в компанията на бившата си съпруга. Самият журналист не съжалява за това. Е, малко го е яд, че не е взел хонорара, тъй като след като спря TV7, където за последно се изявяваше, няма постоянна работа.

кака лара

„Разбирам продуцентите и те са си прави. Ние с Лара сме много добри приятели и между нас няма конфликт. Това за тях не е интересно. Те избраха да развият друга сюжетна линия – Кака Лили и Кака Лара и там може да им се получат нещата. Лили е по-дръпната, докато ние с Лара щяхме да сме един екип”, казва още Береану.

източник: hotnews.bg

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация