Разказ на пострадал от биячите пред НДК

Още един пострадал от инсценираните побои край НДК проговори пред bTV. Мъжът опитал да разтърве биещи се момичета, когато бил нападнат от група младежи. Въпреки твърденията, че това са единични случаи, очевидно става въпрос за често прилагана схема.

Явор работи в района на НДК. Минавайки край клуб „Перото” вижда две яростно биещи се момичета. Той и колегата му се втурват да ги разтърват. Връхлита ги обаче група младежи.

„Момчетата изскочиха от балконите на НДК, 5 момчета, много добре сложени, очевидно спортистчета, надъхани по някакъв начин, изглеждаха агресивно, нахвърлиха се срещу нас, извадиха дори палки, опитахме да се отскубнем, но понесохме няколко удара”, разказа Явор.

Двамата все пак успяват да избягат.

„Смятаме, че това е инсценирано с цел да си намерят повод за сблъсък. Това, което ни притесни е, че тази случка по някакъв начин се повтори, според нас, на няколко пъти тук. След нашия сблъсък имаше още един сблъсък с чужденец”, допълни Явор.

Той е подал жалба в полицията. Оттам заявиха, че проверяват сигнала и че са повишили полицейското присъствие в района на НДК. Предупредиха обаче гражданите да имат предвид тази схема, тъй като е възможно тя да бъде приложена и в други райони на столицата.

Източник: btvnovinite.bg

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация