ДЕСИ ДОБРЕВА НАПИСА ДЕТСКА ПРИКАЗКА

Чаровната певица стана част от кампанията в подкрепа на SOS Детски селища - България

Чаровната певица стана част от кампанията в подкрепа на SOS Детски селища – България като публикува своята приказка на профила си във Facebook! #ПриказнаСиняГрижа.

Сюжетът на приказката е на разбираем за най-малките език, а поуката може да докосне всички възрасти. Възрастните читатели биха се възхитили от фантазията на Деси Добрева, която се чувства удобно в ролята си на приказен разказвач.

Деси Добрева е сред първите посланици, които написаха и споделиха приказка за грижата, обичта и семейството, със специално създаден за кампанията хаштаг в подкрепа на децата от SOS Детски селища.

На стените на Рафи, Дивна, Играта, Мона, Гери Турийска, Башар Рахал, Силвия Лулчева и Василена Винченцо, както и на стените на много журналисти и блогъри, можете да прочетете приказни послания. Всеки, който желае да подкрепи инициативата, в рамките на един месец може да публикува своята приказка във Фейсбук. След края на кампанията 20 от приказките ще бъдат събрани и публикувани в книжка с рисунки на децата от SOS Детски селища – България.

ПОВЕЧЕ ЗА ДЕСИ ДОБРЕВА: 

Деси Добрева е певица и телевизионна водеща, чийто глас и талант я правят национално разпознаваема и обичана. Доказателство за това са многобройните й сценични изяви и концертна дейност в цял свят.

Впечатляваща е музикално-артистичната й кариера: класическо пиано в Национално училище по изкуства “Добри Христов”, театър ”Стоян Бъчваров” във Варна; Националната музикална академия (Педагогика и Поп и джаз пеене); Berklee College of Music (Бостън), и т.н.

В началото на кариерата си Деси нашумя с участията си в „Шоуто на Слави“ и турнетата на „Ку-ку бенд”, както и участието й като автор и водещ на шоуто „Полет над нощта“ по БНТ.

Освен стотиците изяви в България, Деси Добрева е изнасяла концерти в легендарните Royal Albert Hall и Astoria Hall (Лондон, Великобритания), емблематичния джаз-клуб   The Blue Note (Ню Йорк, САЩ), Mann Auditorium (Тел Авив, Израел), Copernicus Theater, Harvard University и Berklee Performance Center (САЩ), както и ежегодни турнета в САЩ и Канада.

Деси е първият официален Посланик на добра воля на кампанията „Млад български делегат“ 2010/2011 към ООН.

Изявите на Деси Добрева са както солови, така и в съпровод с различни музиканти, в т. ч. с формациите „Браз-комбо”, ”Романено”  и други, които, съчетани с нейния разнообразен репертоар и певческо-артистичен стил, се превръщат винаги в истински празник за душата.

DD-7 DD-1

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация