Хилда Казасян с голям спектакъл в памет на баща си Вили

8-МИ ДЕКЕМВРИ В ЗАЛА 1 НА НДК

„И ето, дойде моментът да обявя официално най-важния, отговорен и емоционален проект в моя живот досега – концертът, посветен на моя любим и обожаван баща – Вили Казасян”, споделя Хилда. «Навръх рождения ден на татко, 8 декември, на една емблематична сцена – Зала 1 на НДК, ще бъдат изпълнени най-хубавите му песни».

Зрителите ще могат да се насладят и на сюити, направени от филмовата му музика. Ще участва Биг бенда на БНР с диригент Антони Дончев. На сцената ще бъде едно страхотно трио – Живко Петров, Христо Йоцов и Митко Карамфилов. Специални гости ще са Орлин Горанов, Васил Петров, Богдана Карадочева и голямата изненада – Студио Вe – музикалният състав, създаден от Вили Казасян. В него влизат Ани Върбанова, Надежда Казасян (съпругата на Вили Казасян), Петко Петков и Стефан Димитров. Боби Йоцов ще свири в една от сюитите.

 «Дъщеря ми за първи път ще излезе на голяма сцена с мен, за да ми акомпанира на пиано една от най-хубавите песни на татко. Концертът ще бъде с много мултимедия, сценаристи са Дими Стоянович и Лъчезар Аврамов. Очаквам да се получи един грандиозен спектакъл», споделя още Хилда Казасян.

 С Вили Казасян са свързани златните години на Биг бенда на БНР, фестивалът „Златният Орфей“, „Мелодия на годината“. Създател е на редица музикални състави, на легендарния конкурс „Тромбата на Вили“, автор е на филмова музика и на някои от най-популярните български песни.

 На Вили“ в никакъв случай не може да бъде определен като традиционен концерт. Това е на първо място спектакъл, музикален, но и емоционален, един непрекъснат разговор между баща и дъщеря. Хилда Казасян и Вили Казасянще са в непрекъснат диалог, посредством мултимедия, която изцяло ще преобърне представата ни за музикален спектакъл.

 Участници:

Хилда Казасян

Биг бенд на БНР с диригент Антони Дончев

Орлин Горанов

Богдана Карадочева

Васил Петров

Студио Ве

Борислав Йоцов

Надежда Бучкова

Преслава Цанкова

 аранжименти: Христо Йоцов

сценарий и постановка: Дими Стоянович и Лъчезар Аврамов

трио: Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов

 Билети на цени от 20, 30, 40 и 50 лв. на касите на НДК и Ticketportal.

 “С огромно вълнение ще ви очаквам за да сътворим заедно един истински музикален празник за един истински изключителен човек!“ – думи на Хилда Казасян

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация