Деси Добрева - Лудо Младо (концерт-спектакъл)

29 НОЕМВРИ 2016 Г., 20:00, SOFIA LIVE CLUB (подлез НДК, срещу фонтана)

TOP ARTISTS ПРЕДСТАВЯ:
ДЕСИ ДОБРЕВА-“ЛУДО МЛАДО”

Новият мултимедиен спектакъл на Деси Добрева – „Лудо младо“ е проект с музиканти на живо, авторски сценарий и режисура, нови аранжименти и звучене гарнирани с танцова хореография.

29 НОЕМВРИ 2016 Г., 20:00, SOFIA LIVE CLUB
(подлез НДК, срещу фонтана)

ПОВЕЧЕ ЗА ДЕСИ ДОБРЕВА:

Тя има впечатляваща музикално-артистична кариера: класическо пиано в национално училище по изкуства и театър ”Стоян Бъчваров” във Варна, националната музикална академия с поп и джаз пеене, Berklee College Boston.

Безспорно най-голяма популярност й носят участията й в „Шоуто на Слави“ и турнетата на „Ку-ку бенд”, ”Евровизия” и както участието й като автор и водещ на шоуто „Полет над нощта“ по БНТ.

Освен стотиците изяви в България, Деси Добрева е изнасяла концерти в легендарния Royal Albert Hall и Astoria Hall (London, UK), маняшкия джаз-клуб Blue Note (Ню Йорк, САЩ), Mann Auditorium (Тел Авив, Израел), Copernicus Theater (Chicago, USA), Harvard University и Berklee Performance Center (Бостън, САЩ), както и ежегодни турнета в САЩ и Канада.

Изявите на Деси Добрева са както солови, така и в съправод с различни музиканти, в т. ч. с „Бразкомбо”, ”Романено” и други, които, съчетани с нейният прекрасен и разнообразен репертоар и певческо-артистичен стил, се превръщат винаги в истински празник за душата.

цени на билетите:
ticketportal.bg-10лв
на място в Sofia Live Club-15лв

 

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация