Представяне на "С любов в душата" - книга за Андрей Баташов

30 ноември (сряда) от 18:00 часа в Народния театър „Иван Вазов”.

Андрей Баташов – „С любов в душата”

Това е заглавието на новата книга за незабравимия актьор, изиграл едни от своите най-емблематични роли на сцената на Народния театър „Иван Вазов”.

„С любов в душата” е откровение, изтъкано от спомените на Теодора Баташова и приятели на Андрей, който винаги ще има специално място в сърцата ни, и което те ще споделят навръх Андреевден и ден, след като ще се навършат 6 години от мига, в който той напусна този свят.

Луксозното издание, обогатено с много непоказвани досега черно-бели илюстрации и снимки на Баташов, разказва фамилната история на рода Баташов и докосва част от изпълнения с любов, вдъхновение и безкраен талант свят на Андрей, който малцина имаха привилегията да опознаят отблизо чрез спомените на негови колеги, близки и приятели.

И, разбира се, любимите руски песни на актьора и театрография на кариерата, която остави ярка следа на театралната сцена.

Представянето на „С любов в душата” е на 30 ноември (сряда) от 18:00 часа в Народния театър „Иван Вазов”.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация