ДЕСИ ДОБРЕВА И “ЛУДО МЛАДО БЕНД” ЛУДНАХА МЛАДО И СТАРО В SOFIA LIVE CLUB

Грандиозният концерт събужда генетична ни памет

Взривяваща емоция, виртуозни изпълнения, космическа мелодия, преплетена с балканска ритмика, която те извисява и те кара да се чувстваш на мястото си тук, в България. Това е малка част от всичко, което се случи на концерта на Деси Добрева и новата й група “Лудо младо бенд” в препълнения Sofia Live Club, сгушен сред преспите на първия сняг в столицата.

Изпълнителите запалиха пожар в сърцата на невероятната публика, дошла да се наслади на песните, заредени с енергията на нашата земя. Интересът към концерта бе изключително голям. Всички билети се разпродадоха за дни, а пред вратите на клуба продължаваха да се трупат фенове на изпълнителите и ценители на истинската музика.

Още първите акорди на “Пустоно лудо и младо” и появата на танцьорите от “Нешанъл арт” сякаш разтопиха леда, сковал София същия ден и енергията се завъртя в хоро, което се ви на “Седнало е Джоре дос” и се удвои на “Море сокол пие”.

Многобройна и невероятна публика, която напълно се сля с изпълнителите на сцената и изригна в екстаз на “Катерино моме” и “Вървят ли двама”, доказвайки, че доброто изкуство винаги намира път към сърцата на хората.

В момента, в който Деси застана зад пианото и засвири “Лудо Младо”, публиката се устреми към сцената, сякаш в опит да се докосне до извора на вдъхновението, заляло залата. Магията се случи – фенове, Деси и “Лудо Младо Бенд” се превърнаха в обща енергия, която прелетя през епохите с “Дилмано Дилберо”, “Кой уши байряка?”, “Йовано Йованке”, “Девойко, мари, хубава” и “Една българска роза”. А на Ederlezi залата притихна като по сигнал и над всички се изви гласът на Деси, докосвайки най-съкровените кътчета на всяка една душа. 

Това бе концерт, който не можеш да гледаш безучастно. Още с първите акорди на всяка една песен, тръпките тръгват от гърба, а насладата изпълва тялото и душата, предизвиквайки дълбока разтърсваща емоция.

Със сигурност феновете ще запомнят горещия “Лудо Младо” с най-силния възможен личен и емоционален контакт, който Деси и групата направиха с публиката по време на концерта си. Такова пълно сливане се среща рядко и те променя завинаги…

Пропусналите концерта в Sofia Live Club могат да си направят Новогодишен подарък на 31 декември в Royal Sofia Club – НДК, където могат да посрещнат Новата година с Деси Добрева.

 

Пълен setlist:

Пустоно лудо и младо

Седнало е джоре дос

Море сокол пие

Радината

Катерино моме

Вървят ли двама

Лудо Младо

Дилмано, Дилберо

Кой уши байряка

Йовано, Йованке

Една българска роза

Девойко, мари, хубава

Ederlezi

+ Два биса

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация