Звезден разпад: Ненчо и Йоана се разделиха

Двамата поели по различен път още преди три месеца

Актьорът Ненчо Балабанов, който нашумя като двойник на Бойко Борисов и певицата Йоана Драгнева са сложили край на връзката си още преди три месеца.

Двамата се залюбиха малко преди Ненчо да започне участието си в шоуто „Като две капки вода“ преди повече от година, а Йоана му стискаше палци сред публиката. Ненчо и Йоана преживяха една криза, след като тя стана общинска съветничка от ГЕРБ, а Ненчо дори оповести на всеослушание, че се разделят. Няколко месеца по-късно те отново се събраха и дори заговориха за сватба.

И вторият им любовен полет обаче не продължи дълго и в момента всеки е поел по своя път.

„Да, не сме заедно, но не дадохме гласност досега. Важното е, че сме приятели и продължаваме да си помагаме. Това, че не сме заедно, не ни вреди по никакъв начин. Причината да се разделим не е трети човек. В момента нямам нов мъж до себе си“, призна Драгнева пред „Уикенд“.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация