НОВАТА МОДНА ИКОНА НА БЪЛГАРИЯ – АНА МАРИЯ ВАКЛИНОВА, УКРАСИ СТРАНИЦИТЕ НА ТОП СПИСАНИЕ

 

Тази пролет обещава да бъде по-красива от всякога, защото изгрява с ослепителната Ана Мария Ваклинов, която озари страниците на новия брой на едно от списанията с най-висок тираж, редом до Анджелина Джоли и бляскавите персони, завладели червения килим на Оскарите.

Чрез удивителната си грациозност, Ана Мария Ваклинова, представя по уникален начин, какви ще бъдат тенденциите за сезона. Тази година пролетта е за смелите комбинации в стила на градските момичета и залага на ярките цветове, отличителните кройки и изобилието от аксесоари.

Ана Мария Ваклинова е най-обещаващото лице на модния подиум у нас. Тя даде ясна заявка за успех, като безапелационното завладя първа награда от престижния международен конкурс FUTURE FASHION FACES в Турция.

В края на миналата година, зеленооката красавица омагьоса журито на конкурса „Мис и Мистър Нация“, провел се в рамките на традиционния благотворителен бал „Коледни Ангели“. На него Ана Мария безапелационно отнесе конкуренцията на финала и завоюва титлата, която ѝ предостави възможност да представи България на международния конкурс.

Неотразимата Ана Мария Ваклинова има изяви на редица събития от висок ранг, като модната фиеста „Албена 2015г.“, Sofia Fashion Week 2015-2016 и 2016-20117г.  и много други модни форуми.

През септември 2016г. на Sofia Fashion Week, Ана Мария представи по умопомрачителен начин модели на Versace, Nina Naustdal, Tom Ford и други.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация