ПЪРВИ РОК ФЕСТИВАЛ „ХОТАЛИЧ“ ОРГАНИЗИРА ОБЩИНА СЕВЛИЕВО

Това лято в средновековния град Хоталич ще се случи нещо невиждано досега и мечтано от феновете на истинската рок музика в Севлиево. Община Севлиево организира първия Национален рок фестивал „Хоталич“. Той ще продължи три дни – от 21 до 23 юли 2017 г. и в него участват едни от най-харесваните рок банди у нас.

Фестивалните дни ще бъдат открити на 21 юли в 19:00 часа с Васко Кръпката и Подуене блус бенд, подгрявани от Little big band и Chеrry jam.

poduene

chery

lbb

 

 

 

 

 

 

На 22 юли на сцената ще се качат легендите от Б.Т.Р., които ще зарадват севлиевци и гости с най-големите си хитове и ще представят много от новите си парчета. Този ден ще чуем и D2. Преди тях публиката ще подгрее група Ренегат.

btrd2

renegat

 

 

 

 

 

Финалната вечер на 23 юли ще остави феновете без дъх с музикалната стихия No limit.

no_limit

Първият национален рок фест „Хоталич“ ще завърши безапелационно със завладяващите TOTO tribute band.

xx

Кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов ще открие рок фестивала.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация