Астро: Днес привличате вниманието към себе си

Луната е в знак Лъв.

Появяват се възможности за разкриване на творческите способности и потенциал. Откриват се възможности за личностна изява, за привличане на вниманието към себе си. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок. Уязвимо е сърцето.

Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, при болести на очите. От 07:46 до 12:48ч Луната се движи на празен ход. През това време не захващайте нищо важно, не предприемайте нищо ново. Оставете всичко това, когато свърши периодът. В 12:48ч Луната преминава в знак Дева.

8-ми лунен ден продължава до 14:06ч. Съответства на стихията на огъня и на преображението. Натрупаният от вас потенциал започва да придобива форма. Всичко, което е било обмислено и направено до момента, преминава в качествено ново състояние. Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Това да не ви смущава, защото е естествено при преобразование на личността – старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в съвършено различни.

Даденият период е винаги сложен. Колкото е по-тънко преобразованието, толкова по неспокойно може да мине. По тези причини е желателно да се ограничите от присъствието в големи и шумни компании. Да проведете времето обаче в компанията на близки и верни приятели може. 9-ти лунен ден от 14:06ч до 15:09ч на следващия ден.

Този лунен ден символично е свързан със знака Рак и се счита за първия критичен ден от лунния цикъл. Често съвпада с първата квадратура на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с рязка и активна енергия, която търси изход да излезе и в дадения случай се възприема негативно.

Съществува необходимост от енергийно разрешение между съзнателното и безсъзнателното у нас, нашата реакция на енергията на деня определя равнището на нашата осъзнатост. В 9-ти лунен ден често се заблуждаваме, появяват се въпроси от подсъзнанието като тревожни сънища, необясними дневни страхове, фобии.

Причините в 9-ти лунен ден се зараждат в 8-ми. Важно е да контролираме емоциите и при неуравновесеност да анализираме, кое е довело до това, но причините трябва да търсим вътре в нас. Ако вътрешното състояние се наруши, желателно е малко време да прекараме в резонансна обстановка: след пребиваването сред много хора, да останем в тясно общуване или уединение.

На равнището на тялото денят е свързан с гърдите. Не е добър признак, ако ви болят гърдите, ребрата. Междуребрената невралгия е знак за емоционална неуравновесеност. Не се гледайте в огледало, може да ви се появи чувство за малоценност. Желателно е по-малко да спите.

Днес важи девиза на Конфуций: “На доброто отговори с добро, на злото – със справедливост и любов”

Секс – Въздържайте се от сексуални отношения.

Сънища – Възможно е да сънувате много интересни сънища. Очистваща баня с чай мате – практика на 9-ти лунен ден – Освен за пиене, може да се използва за очистваща баня. Този начин присъства в някои испански духовни техники, в Мексико и Бразилия, тъй като притежава очистващо действие.

Под форма на баня отстранява повечето астрални отпадъци на ежедневието, премахва последиците от урочасване и разваля по-дребни проклятия. Продава се на торбички в магазините за природни продукти. Добавете 2 чаши силен чай към водата за къпане и останете във ваната поне 6-8 минути.

Може да се обливате с чая от напълнена кофа или чрез обтриване с гъба. Напоете гъбата с чай и обтрийте цялото си тяло, след като сте взели душ и сте се измили. После изчакайте да изсъхнете на въздуха без да се плакнете повече.

Източник: www.novini.bg

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация