ТОП АРТИСТС НАБИРА ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЗА РАБОТА В ЧУЖБИНА

Обединени Арабски Емирства, Бахрейн, Кувейт, Катар, Оман

Работните места са представителни (висок клас хотели, клубове и заведения с работодатели от страните в GCC – Обединени Арабски Емирства, Бахрейн, Кувейт, Катар, Оман). Договорите за музикантите са с продължителност от 3 до 6 месеца. В зависимост от групите/ изпълнителите, работното време е различно. Рок-групите ще бъдат ангажирани в нощни клубове, пианистите и другите инструменталисти – основно в лобитата на хотелите. Работи се по 4 часа дневно, като музикалната програма е разпределена на 45 минутни блокове с 15 минути почивка.

 

Заплатите стартират от 40 долара на ден на човек и могат да достигнат до 100/120 долара на ден. Определящо е нивото на групата и изпълнителя, опитът му, както и препоръки от предишни работодатели. Двупосочните самолетни билети, храната и настаняването се осигуряват от работодателите.

 

Търсят се основно инструменталисти:

  • пианисти, саксофонисти, арфа, кларинет и пр., подходящи основно за лобита на хотели, молове, ресторанти;
  • Дуа, триа и малобройни групи, основно от жанровете рок, поп, етно, латино и др., които да допаднат на специфичните изисквания в клубовете и ресторантите;
  • атракционни, вариететни и всякакви шоу-изпълнители.

 

Както навсякъде по света, така и в тези държави най-важните критерии са професионализъм, нивото, стилът, харизмата, репертоарът и способността да се харесате на публиката. Ангажирането става с подписване на договори. Агенцията ни работи в съдружие и партньорство с фирма, която оперира на този пазар от над 20 години и гарантира на място изпълнението на договорите.

Желаещите да кандидатстват, трябва да изпратят CV и всякакво инфо за себе си като изпълнители (репертоар, снимки, клипове и/или линкове към свои сценични изпълнения и каквото прецените за необходимо) + видео до 5 минути на живи изпълнения. Тези, които отговарят на изискванията ще бъдат поканени на среща до 15 юни за набиране на първата група български изпълнители, които ще заминат на работа в Близкия Изток.

Очакваме презентациите ви на е-mail: yankulov@topartists.bg

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация