Официално: Националът Скримов смени Италия с Русия

Българският национал по волейбол Тодор Скримов вече официално е играч на руския НОВА (Новокуйбишевск), съобщава клубният сайт.

Посрещачът, който през последния сезон игра за италианския Ревивре (Милано) е подписал договор за следващия сезон с НОВА.

Роденият в Перник 27-годишен волейболист е играл още за отборите на Миньор Перник, Пари Волей (Франция) и Андреоли Латина (Италия).

През изминалия сезон НОВА, за който преди години са играли Светозар Иванов, Костадин Стойков и Георги Вълов, завърши на десето място в Суперлигата на Русия и в плейофите отстъпи на водения от Пламен Константинов Локомотив (Новосибирск) с 0:2 победи.

 

Източник: Gong.bg

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация