Музиката на световни рок банди ще изпълни атмосферата на града под тепетата

На сцената фестивала в Пловдив HILLS OF ROCK ще се качат Evanescence, Guano Apes, Three Days Grace и Epica

Evanescence, Guano Apes, Three Days Grace и Epica са първите имена, обявени за първото издание на фестивала HILLS OF ROCK, който ще се проведе на 30.06 и 01.07. Фестивалът ще се реализира ежегодно и ще се включи в рамките на инициативата Пловдив – Европейска столица на културата.

Ще бъдат изградени три сцени, всяка със свой собствен музикален стил и звучене: Главна сцена (Main stage), Световна сцена (World Stage) и Алтернативна сцена (сцена “НА ТЪМНО”).

Очаква се във фестивала да вземат участие над 30 артисти и групи. Наред със световни звезди, ще видим и актуални имена от съседните балкански държави, както и най-добрите български групи. На афиша на фестивала се виждат още британската рок група RavenEye, шведската метъл група Imminence и българските SEVI, Siluet, Krossfire и Dream Skiller.
Фестивалът ще се проведе в парка около Гребен канал Пловдив. Специлано за събитието е изградена и къмпинг зона, която вече е в продажба.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация