ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА - 23 ЮНИ 2017г.

Очаква ни специфичен, приключващ и финализиращ 29-ти лунен ден. Време е за пълна мобилизация и освобождаване от всичко старо и ненужно. Луната все още е в Близнаци и до 16 ч. ще е в напрегнат аспект със Сатурн. Което означава, че трябва да положите усилия, да проявите търпение и последователност. Вероятно нещата няма да се развиват така бързо както бихте искали, но в момента такова ще бъде качеството на времето, трябва да се съобразите и да не се нервирате.

Най-важното за днес: не предприемаме нищо ново, не споделяме идеите си, на вярваме на обещания и не се подлагаме на изкушения.

ВНИМАНИЕ, ЛУННА ДИЕТА! JПонеже новолунието в Рак ще настъпи на 24 юни в 5.32 ч. сутринта, може да започнете лунната диета още от днес сутринта и да я продължите до обяд на 24 юни

Източник: http://www.astronews.eu

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация