Стинг отново в България!

Мегазвездата STING отново в България! Този път той ще представи на българската публика един изключителен концерт, който ще се състой на 16 септември (събота) 2017 г., от 20:00 ч. в зала „Арена Армеец София”. Той е част от супер успешното турне на певеца „57th & 9th“, с което промотира последния си албум.

Билетите вече са в продажба. За най-запалените меломани са предвидени две специални ВИП категории, които са с много ограничено количество: Early Entry  (правостоящ билет за достъп пред сцената, ранно влизане в залата преди притежателите на стандартни билети, ламиниран пропуск с брандирана връзка, ексклузивен подарък, както и специално настаняване) и Hot Ticket (седящо място от най-висока ценова категория ламиниран пропуск с брандирана връзка, ексклузивен подарък, както и специално настаняване).

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация