ВИЖТЕ КАК ПОСРЕЩНАХА ДЖУЛАЯ НА КАМЕН БРЯГ

Стотици каварненци и гости на града посрещнаха първото юлско утро при Огънчето на Камен бряг. Джулай морнинг или накратко Джулая символизира протестът на българските тинейджъри от 80-те години на 20 век. Днес той е символ на желанието за свободен дух и разбирателство.

Едни от любимите на меломаните български групи от „Голямото междучасие“ – LEFTIES, АНЕКДОТ, PLEASURE, както и Иво Руев Бенд, бандата от Румъния SCARLET AURA, разтърсиха нощта на 1 юли на Камен бряг. Тази година акцент в програмата за Джулай морнинг бе легендарната  група АХАТ, които отдавна не бяха  гостували в града.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация