Астросъвет: Днес почивайте повече и се наслаждавайте на живота

Във времето между 16:00 и 18:00ч ще бъдем под влияние на напрегнатият аспект между Луната и Марс. Психиката ни ще бъде по-малко стабилна. Може да се появят признаци на раздразнителност, нетърпимост и агресивност към реакциите на другите хора. Подсъзнателните импулси ще бъдат по-трудно управляеми, което може да ни въвлече в спорове и конфликти. Отношенията между двата пола ще бъдат напрегнати. Добре ще бъде по-малко да общуваме в този момент, а ако има хора около нас да бъдем по-сдържани и търпеливи. Влиянието на Луната понижава способността ни към ефективни и решителни действия. Може да се появи нерешителност и колебания. Хармоничният аспект на Луната с Венера леко омекотява тези влияния, но първият аспект е по-силен.

Луната е в знак Телец. Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки. Не трябва да се пробиват уши или да се вадят сливици. Ако имате проблеми с половите органи, точно сега е момента за посещение на лекар. Нежелателно е днес да се започват нови лекарства. Еднодневно гладуване ще донесе неоценима полза. Подходящо е сухото гладуване /без течности/. Дрехи купени, когато Луната се намира в знак Телец, ще се носят дълго. Прекрасно време за покупки на козметика, парфюмерия, бижутерия, изискани вещи. Не се препоръчва да се занимавате с дела изискващи бързи реакции.

22-ти лунен ден (от 00:00 до 24:00ч) Ден на мъдростта и постигане на нови знания. Засилват се умствените способности. В главата ви могат да нахлуят нови идеи и свежи оригинални решения. Препятствията, които застават пред вас, не са големи проблеми, а служат само един вид за тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от сложната ситуация е там, където е и входа. Не бързайте веднага да се разстройвате и да приемате неуспеха. Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно. Даденият период обикновено преминава без ексцесии, но не е напълно изключено да възникнат и непредсказуеми ситуации. Да се работи много през този лунен ден много не се препоръчва. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Ако нямате такава възможност, то прекарайте повече от работното си време като се заемете с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници. Неблагоприятно за търговия. Обърнете внимание на кръста и таза. По никакъв начин в това време не трябва да се травмират. Подходящо за оздравителни процедури, свързани със заболявания на костите и гръбначния стълб. Отделете достатъчно време за медитация и разходка на чист въздух.

Това е единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества.

Секс – Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Подстрижка – Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма.

Покупки – Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища – в съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата само на разсъмване имат значение.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация