Днес сексът трябва да се прави в необичайна обстановка

Луната е все още в знак Дева. Подходящо е за решаване на всекидневни проблеми. Човек през този период става стеснителен и отдръпнат в поведението си. Заедно с това е доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните. Лунният ден също предразполага за това. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

3 лунен ден, който започва от 08:20ч и продължава до 09:26ч на следващия ден.

На небето се появява вече лунния сърп. Изгрява новата Луна. Енергийно денят е доста силен и може да успеете в много неща. С всички сили се настройте за позитивното, за да могат събитията във вашия живот да получат добро развитие. Бъдете активни. Не се препоръчва да пасувате. Вложената днес енергия в нужното дело, ще ви се върне стократно. Първата половина на лунния ден е по-неблагоприятна от втората. Могат да възникнат разни неприятности, хората са по-войнствено и борбено настроени. Денят е изпълнен с разни опасности, затова бъдете предпазливи!

Не се препоръчва да изяснявате отношения сега. Активните енергии на деня включват емоционална битка за лидерство. Целесъобразно е да сдържате пристъпите на агресия, да проявите дипломатичност и отстъпчивост отстоявайки своето мнение. Енергията на думите също е силна днес и всяка една дума може да предизвика неприятни ситуации. Помнете, че този, който посява зло, сам ще бере горчивите плодове на своето дело.

Здраве – На заболявания започнали в този ден, както и на получените травми, трябва да се обърне незабавно внимание. Банята сега е много полезна. Физическото натоварване също е от полза. Пасивността изобщо не се препоръчва. Самата Природа помага да се изчисти организма от застоялите енергии, да се насити с кислород кръвта и всичко това ще се отрази благотворно на здравето и самочувствието. Благоприятно е за айкидо.

Бизнес – В работата си проявете повече решимост, орбност и настойчивост. Не отстъпвайте пред трудностите. Смело се заемете със сложните задачи. Може да успеете в много неща. Успех ще носи търговската дейност, даже могат да се появят нови перспективи, но с финансите бъдете предпазливи. Денят не подхожда за решаване на финансови въпроси, може да донесе дори загуби. Вашият шеф, клиентите, партньорите, вероятно всички няма да са настроени много доброжелателно. Вие поне не се настройвайте войнствено. Бъдете сдържани в общуването!

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален. Добре е водещата роля да се поеме от жената, в секса да има повече активност, експанзивност, фантазия, разнообразие, вълнение, необичайност. Много подходящо е да се прави някъде в необичайна обстановка, например в гората, във водата, в планината, в самолета, в колата и т.н. Това ще придаде на любовните отношения нови вълнения и ще разнообрази еротичните чувства. Древните школи препоръчват да се използват най-екстравагантните сексуални пози, тъй като те способстват за дълбок и продължителен оргазъм на партньорите.

Подстрижка – Добре е да се откажете. Дори бретона си не се препоръчва да изравнявате.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация