РАЗЛИЧНАТА ЖАНА БЕРГЕНДОРФ ОТ КОРИЦАТА НА СПИСАНИЕ „ДИВА“

Певицата, която рядко дава интервюта, рзголва душата си пред главния редактор на списанието и автор на „Гръцко кафе“ Катерина Хапсали

Тя не обича да дава интервюта. Не обича и да влиза в полезрението на медиите, които се ровят непрестанно в личния й живот. Още повече сега, след раздялата й с „Вирджиния Рекърдс“, за която казва: „Просто си дадохме почивка“.

Жана търси най-правилната за себе си в емоционално отношение песен. „Песента трябва да бъде изживяна, да е минала през душата ти, за да можеш да я изпееш както трябва. Само тогава нещата се получават истински.“, споделя тя.

Освен с напълно променена визия, днес Жана Бергендорф може да се похвали и с пречистени душа и тяло, с мъдрост, натрупана във времето на грешките и вяра в красивото бъдеще.

Цялото интервю с Жана Бергендорф можете да прочетете в най-новия четвърти брой на списание „ДИВА“, който ще излезе на пазара през септември.

jana_korica

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация