СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ & ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ ПРЕДСТАВИХА НА „АПОЛОНИЯ“ ПОСЛЕДНИЯ СИ АЛБУМ

Най-новите парчета от последния си албум представи в Созопол една от емблематичните групи на съвременната българска поп и рок музика.Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ – Иван Лечев, Стоян Янкулов – Стунджи, Веселин Веселинов – Еко и Мирослав Иванов, предоставиха на публиката уникалната смесица от поп и рок песни, запомнящи се текстове и вълнуващи интерпретации на музика, която със сигурност ще остане в съзнанието за дълго време.

Участието им в тазгодишното издание на „Аполония“ беше в рамките на лятното турне „Барът е до морето и морето е до бара“, с което музикантите дългоочаквано зарадваха феновете.

След приключване на изпълнението на групата, купонът продължи с пълна сила в ресторант MILOZ Fish & Grill, където се състоя афтърпартито, с подкрепата на водка Beluga, Aqua panna и Sanpellegrino.

Ресторантът е официален партньор на Празниците на изкуствата „Аполония“ – 2017 и домакин на афтърпартита на звездите от календара на фестивала.

 

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация