РЕНЕ МЕЙ ПРИСТИГА ОТНОВО В БЪЛГАРИЯ

Рицарят на ангелите и неговият екип снимат филм за България

По-малко от два месеца след като за първи път дойде в Европа, за да проведе лечение и медитации за хиляди  нуждаещи се в България и да обучи доброволци, които да прилагат неговите терапии, Рене Мей отново е тук, за да продължи делото си.

Изборът на България не е никак случаен. Мей счита, че страната ни има много силен духовен заряд. Преди време той сънува учителя Петър Дънов и разбира от него, че именно нашата страна е мястото, определено за новия духовен подем в новата епоха. Рене Мей усеща „нещо, което вече е усвоено тук“ и е убеден, че не греши.

Рицарят на ангелите, както го наричат, ще бъде в Пловдив на 2 септември, на 9 септември в Бургас, във Варна на 16 септември и в София на 23 септември.

Всички средства от проджбата на билети ще бъдат изразходвани за наем на залите, в които се провеждат терапиите и обученията, както и за филма за България, върху Рене Мей и доброволците ще снимат у нас.

Записването за сеансите на Рене Мей става единствено и само през сайта  https://promoclub.bg/renemey/index.php.

 

ПОВЕЧЕ ЗА РЕНЕ МЕЙ

Рене Мей е французин, хуманист, човек на мира без никаква политическа или религиозна принадлежност. Със своето високо “Духовно развитие” е създал техника за “Клетъчна регенерация”, която може да се прилага за лечение на всички хора. Много деца, младежи и възрастни са излекувани физически и емоционално с тази иновативна и в същото време много проста техника, която всеки човек може да се научи да прилага върху себе си и близките си.. Рене е посветил много години от своя живот на хуманитарната дейност в Африка, Европа, Азия и Америка. Неговата дейност включва посещения на болници, старчески домове, домове за сираци, затвори, институции и западащи общности. Всичко това с една единствена цел – ПОМОГНИ И СПОДЕЛИ!

“Да вярваш в това, което се вижда не изисква много усилия. Но да вярваш в това, което не се вижда – не може да бъде повече от същността на Любовта и Вярата.“ Рене Мей.

Фондация Рене Мей е създадена в Мексико през 2007 г. Тя е изградила 8 безплатни клиники в страната и наброява над 5 000 доброволци, които безплатно помагат на хората, дарявайки терапии с безусловна любов.

Мисия: да подкрепя всички хора в предпазването на здравето и от болести чрез спешни безплатни клиники и болници. (за откриването, организацията и дейността на клиники, също така и болници  отговаря Фондацията).

 

Визия: хората имат достъп до храна и здраве, ПЛЮС отваряне на още 500 клиники и 2 спешни болници (за безплатни грижи).

Цел: да се помогне на всички хора, които се намират в състояние на социално, физическо, икономическо и морално неравенство.

Днес Рене Мей е направил “Отпечатък на любовта” на хиляди хора по цял свят. Това е възможно, благодарение на национални и международни конференции, както и в своите консултации, Рене подкрепя всички онези, които  поискат. Неговата философия е проста, неговите думи и действия имат за цел да бъдат ясни, във връзка с откриването на нова философия “Съзнаване на живота” и “Човешката интелигентност”, уважение към другите, взаимопомощ и споделяне. И това е възможно, ако някой пожелае да преоткрие фантастичния потенциал, който спи във всеки от нас!

Тази година международната Фондация Рене Мей основава свой филиал и тук, в България, с цел изграждането на общност от доброволци и инструктори, които даряват безплатно лечение на нуждаещите се, обучават нови доброволци и работят за по-добър, осъзнат и пълноценен живот на хората.

Една от целите на Фондацията е да изгради и хуманитарен здравен център (един или повече), където лесно, бързо и безплатно нуждаещите се да получат лечение и подкрепа на принципа на безусловната любов.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация