ДЕСИ ДОБРЕВА С ТРИ ПРЕСТИЖНИ НАГРАДИ НА THE AKADEMIA - ЛОС АНДЖЕЛИС

Деси Добрева е звездата на The Akademia за месец септември 2017 г., след като българската певица спечели цели три от основните категории на базираната в Лос Анджелис копания “The ACADEMIA”.

Последният сингъл на Деси Добрева, песента “Тази Нощ” грабна призовете за “Най-добро поп-видео” и за “Най-добра поп-песен”. Деси е победител и в категорията “Най-добро лайв поп-видео” с изпълнението си на песента “Катерино моме” от проекта й “Лудо младо”, който се състоя през ноември 2016 г. в София, България.

Този успех донесе на Деси и номинация за най-добър артист за 2017 г., а победителите ще бъдат обявени на официална церемоня в Лос Анджелис на 19 април 2018 г.

ВРЪЗКИ:

The Akademia Winner Best Pop Song

The Akademia award-winning live performance video

клип на песента “Тази Нощ”

“Катерино моме” – Live

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация