РЕНЕ МЕЙ В СОФИЯ: ЛЕКУВАМ, НАПРАВЛЯВАЙКИ ЧАСТИЦАТА НА СВЕТЛИНАТА С БЕЗКОРИСТНА ЛЮБОВ

“Дойдохме в България, за да предадем послание. Опитваме се да дадем на хората научно базирани съвети, чрез които да подобрят здравословното си състояние. Целта ни е да покажем какво е способна да направи духовността за здравето, когато влиза в действие.” Това каза хуманистът Рене Мей по време на пресконференция (видео), на която представи дейността на фондацията си.

“Вие българите имате невероятна история – богомилите, а преди тях и траките, са се опитали да предадат един духовен път и знание. Бих искал да осъществя връзка между вашата история и модерната духовност, духовността в действие и това е нашият проект в България”, сподели още Мей.

Той счита, че у нас би могъл да развие сила, която да се превърне в пример за Европа по отношение възможностите на духовността. Днес французинът продължава да опровергава традиционната медицина, а доказателствата за неограничените възможности на човешкия организъм стават все повече и ще бъдат показани в края на годината, във филма “България – силата на познанието”, който Мей снима у нас.

Рицарят на ангелите, както го наричат, твърди, че лекува направлявайки частицата на светлината, която всеки притежава, единствено с любовта, която носи в себе си. Според него, болестите са на емоционална основа. Само около 1% от заболяванията ни са генетично обусловени – около 3% зависят от околната среда, храните, напитките и веществата, които поемаме – около 96% са обусловени от емоциите ни. Именно на това се опира т. нар. емоционална медицина на Рене Мей.

Той е убеден, че със специални техники всеки може да развие дарбите си за помощ и самолечение. Затова неговите методи се практикуват от над 25 000 доброволци по света, а в България са обучени близо 4000. Именно в доброволците, Мей вижда силата на духовността, която може да се превърне в своеобразен стълб за Европа.

Посещението на Рене Мей в България се организира от Йорданка Янкулова, която успя да направи възможна срещата на Рене Мей с над 10 000 българи в дните на семинарите, проведени в цялата страна.

 

ПОВЕЧЕ ЗА РЕНЕ МЕЙ

Рене Мей е французин, хуманист, човек на мира без никаква политическа или религиозна принадлежност. Със своето високо “Духовно развитие” е създал техника на “Клетъчна регенерация”, която може да се прилага на всички хора. Много деца, младежи и възрастни са излекувани физически и емоционално с тази иновативна и в същото време много проста техника, която всеки човек може да се научи да прилага. Рене е посветил много години от своя живот на хуманитарна дейност в Африка, Европа, Азия и Америка. Неговата дейност включва посещения на болници, старчески домове, домове за сираци, затвори, институции и западащи общности. Всичко това с една единствена цел – ПОМОГНИ И СПОДЕЛИ!

“Да вярваш в това, което се вижда не изисква много усилия. Но да вярваш в това, което не се вижда – не може да бъде повече от същността на Любовта и Вярата“, твърди Рене Мей.

Фондация “Рене Мей“ е създадена в Мексико през 2007 г. Тя е изградила множество безплатни клиники в страната и е обучила хиляди доброволци, които безплатно помагат на страдащите.

Днес Рене Мей е направил “отпечатък на любовта” на хиляди хора по цял свят по време на национални и международни конференции, както и в своите консултации.

Неговата философия е проста, неговите думи и действия имат за цел да бъдат ясни, във връзка с откриването на нова философия за съзнаване на живота и човешката интелигентност, уважение към другите, взаимопомощ и споделяне. И това е възможно, ако някой пожелае да преоткрие фантастичен потенциал, който спи във всеки от нас!

Тази година международната Фондация Рене Мей основа свой филиал и в България, с цел изграждане на общност от доброволци и инструктори, които даряват безплатно лечение на нуждаещите се, обучават нови доброволци и работят за по-добър, осъзнат и пълноценен живот на хората. Една от целите на Фондацията е да изгради и хуманитарен здравен център, където лесно и бързо нуждаещите се да получат безплатна помощ. 

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация