РЕНИ ЧУПИ КЛИШЕТАТА С ПОП ХИТ

“Ден след ден” изненада приятно верните ѝ фенове

Секси, провокативен и естествен като самата Рени – такъв е клипът към новия аранжимент на песента “Ден след ден”, който радиостанциите и музикалните телевизии завъртяха днес. Парчето е дело на гуруто в музикалната индустрия Магга, а видеото е на нашумелия режисьор Христо Порязов.

Клипът за ценители, заснет на плажа до устието на Камчия, с носталгия ни връща към спомена за отминалото лято, към преживяното безгрижие и преплетените стъпки по брега… А песента намига като отблясък на слънцето в морските вълни, миг преди залеза и дълго остава да звучи в съзнанието след като сте я чули веднъж.

В клипа Рени залага на естествена красота и пълно сливане с природата, а провокативната й визия безспорно ще разпали фантазиите на верните й фенове.

Щастлива, заредена с нови хубави емоции от лятото и многобройните си срещи с публиката в страната и чужбина след 4-годишна пауза, Рени е в стихията си, а гласът й звучи още по-нежно, по-уверено и се печели нови почитатели.

„Щастлива съм, че съм свободна да правя това, което мога и искам“, призна Рени и допълни „голяма късметлийка съм. Бог ми е дал много – прекрасни деца, уникални приятели и талант… Нямам право да се отклонявам от пътя си! Благодаря на всички, които вярват в мен и са до мен в начинанията ми!”.

Видеоклипът на “ДЕН СЛЕД ДЕН” можете да видите и в Youtube, където вече набира популярност и сред нехарактерна на певицата публика.

 

 

 

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация