ЖАНА БЕРГЕНДОРФ E СРЕД ЕМБЛЕМАТИЧНИТЕ ИМЕНА, КОИТО ОТКРИХА НОВИЯ СЕЗОН НА X FACTOR

Първият лайф стартира с песента Another Day of Sun от мюзикъла La La Land

Звезди на българската поп музика, които изгряха на сцената на X FACTOR BULGARIA откриха нощта на големите хитове.  Жана Бергендорф, Михаела Маринова, ТИТА, DARA, Невена Пейкова, Славин, Рафи и много други си припомниха усещането да бъдат отново там, откъдето техните музикални кариери тръгнаха нагоре.

„Да се кача пак на сцената на X FACTOR беше като да попадна в машина на времето“, казва Жана Бергендорф, която впечатли публиката и феновете си с напълно променена визия. По повод  участието си в концерта тя споделя, че усещането е било повече от невероятно – като да се завърнеш у дома.

Жана се включи с част от парчето Another Day of Sun от култовия мюзикъл La La Land, който успя да грабне цели шест Оскара в началото на тази година и емблематичното We Are the Champions на вечните QUEEN. Така, заедно с останалите звезди на формата през годините, тя даде старт на първия лайф за сезона на тазгодишния X FACTOR BULGARIA “Сътворението на звездите”.

 

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация