Астропрогноза за 30 октомври 2017 г.

Днес 30.10.2017 г. около 09:00 часа сутринта, Сидералната Луна във Водолей ще направи съвпад с една Неподвижна звезда наречена – „Фомалхаут“ (от Арабски език „фом ел хут“ – „устата на рибата“). Съвпадът с нея ще бъде активен до към 10:30 ч. Влиянието, което оказва „Фомалхаут“ е благоприятно. Тя ни пази от силите на мрака, дава познание само на онези, които могат да го ползват за доброто на хората. Звездата носи надежда в живота и подкрепя светлите умове. Луна във Водолей през целия ден ще бъде в хармонични аспекти със Слънцето съвпад Юпитер, като обещава силен старт на седмицата, пълен с неочаквани възможности свързани с интимни и тесни партньорства. Освен хармоничните аспекти на Луната между съвпада Слънце/Юпитер във Везни, тя ще е в широк съвпад с Нетпун, който върви ретроградно. Той трябва да бъде взет под внимание, тъй като неговото въздействие е силно и скланя към прекален идеализъм, податливост на външни влияния, трудности в емоционален план за различаване на реалността от илюзията. И понеже Нептун е ретрогаден, човек може да потъне в своя фантазен свят, връщайки лентата назад. Партньорствата са подвластни на внезапни промени, които ще дадат усещане за експанзия и разширение, инициирани от романтични и поетични спомени от миналото. Тези промени могат да бъдат съпътствани от напрежение, тъй като Венера, която управлява Везни е в квадрат с Плутон, а Уран, който управлява Водолей е в опозиция със Слънцето.  Луната във Водолей в съвпад с Нетпун дава още и прозрения. Нептун е планетата на Божията Любов, и тези внезапни прозрения ще идват от Океана на Божията Любов, озарявайки съзнателната част от нас, която в момента преживява разширение и експанзия – Слънце съвпад Юпитер. Освен това, денят 30-ти е с числова вибрация – 3. Тройката е числото на Планетата Юпитер.

Луната във Водолей днес ще е добра за всякакъв вид обмен на информация, работа свързана с нови технологии, астрология, окултизъм, изобретателство. Луната символизира Миналото, а Водолей е знакът на Бъдещето. Можем да кажем, че днес Миналото ще е в Бъдещето, правейки хармонични аспекти към Настоящето – Слънцето, което е в съвпад с Юпитер – отново планета свързана с Бъдещето. Предстои ни ден с голям положителен заряд, както и подобна седмица, защото какъвто е първият ден, такава е и седмицата.

Бележка1: Управителите на двата съвпада, тоест на четиримата актьора, които си взаимодействат, бидейки в роли – Луна във Водолей съвпад ретрограден Нептун, Слънце съвпад Юпитер във Везни, са в напрегнати аспекти. Венера, която управлява Везни, е ранена от Плутон, а Уран, който управлява Водолей е в опозиция със Слънцето, с единия актьор. Това може да доведе до някои напрегнати моменти между личностите на актьорите влезли в роли, зад иначе чудесно протичащото представление на Небесата.

Бележка2: Хармоничните съчетания между планетите, освен благоприятните тенденции, които носят, могат да скланят и към леност. В този случай, ако човек не е бдителен, може да стане жертва на собствените си ексцентрични и твърде алтруистични прояви, намирайки се под упойката на въображението и неясните, но за сметка на това романтични визии.

 

ДетМаг*

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация