Астропрогноза 22 ноември 2017 г.

Днес Тропическото Слънцето влиза в знака Стрелец. Юпитер, който го управлява е в Скорпион, което ще рече, че Скорпионският подтон остава. Слънцето в Стрелец сключва един напрегнат аспект с Нетпун в Риби, за който вероятно ще пишат всички Астролози, за мен любопитното в случая е опозицията на току-що встъпилото Тропическото Слънце в Стрелец с неподвижната звезда Алциона, както и квадратурата му с неподвижната звезда Регул.

Алциона е името на една фея от приказките на Атлантида. Алциона е феята, която наказва тези, които мислят зло на другите, като изпълнява желанията им. Алциона прави мислите реалност. При наличието на този аспект трябва много да внимаваме какво мислим през днешния ден, защото то ще стане реалност, реалност, която в последствие може да не ни се хареса. Квадратурата на Регул със Слънцето в Стрелец дава импусливност и непредсказуемост. Глупави прояви на гордост, власт, самолюбие, философстване, което има за цел да демонстрира сила, да покаже индивидът силен, величав, аз съм царят, а вие – глупаците.

Източник: Ивайло Добрев

https://www.facebook.com/profile.php?id=100012624645826

 

 

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация