Астропрогноза за 27 ноември 2017 г.

Сидералната Венера е стъпила в първия градус на Скорпион. Ако досега сме се радвали на разрушения, съзидания, преображения в Любовта на емоционално-ментален план по Тропическата Венера в Скорпион, то сега се включват същите на каузален план, на ниво съдба, плътна карма, ядка, същност – по Сидералната. Като и двете Венери все още държат съвпад със Слънцето.

Сидералната картинка е следната – Венера в първия градус на Скорпион, съвпад със Слънцето в Скорпион.

Марс – Езотеричният управител на Скорпион, се намира в знака на Дева и е в съвпад с мъглявината „Форамен“, която носи опасности вследствие на алкохол, наркотици, сексуални посегателства, като отключва хомосексуални наклонности, лесбийство, сексуални извращения, опасности за очите, както и опасности от корабокрушения.

На по-високо ниво „Форамен“ дава знания свързани с кармичния код на прераждането, познаване на други форми на съзнание, способност за влизане в кожата на друг човек. „Форамен“ в този ред на мисли благоприятства психологическата работа, както и всички науки, изкуства, включващи окултни дейности.

В случая на този съвпад на Марс в Дева с тази мъглявина, а и имайки предвид, че управлява Скорпионския съвпад – Слънце-Венера(Скорпион отговаря за секса и смъртта/живота – най-общо), а и имайки предвид, че Марс е в Анаретен „Убиващ“ градус – 29-ти, можем да кажем, че съществуват преки опасности за здравето днес. Дева е знакът на Здравето, а също и на химията и биологията, та хора, които се занимават с подобни дейности, е добре днес да си пазят очите от запалими течности.

Марс в Дева в убиващ градус в съвпад с „Форамен“, като последната отговаря и за очните заболявания. Днес не е добър ден за операции на очите, както и за операции на стомашно-чревния тракт/дебело и тънко черво, простата, полови органи.

Освен това Марс в Дева в анаретен градус в съвпад с „Форамен“ държи квадратурата с Плутон в Стрелец. Плутон е другият управител на Скорпион. Нагонът, който ще се усили чувствително днес може да доведе до сексуални извращения, опичайте си нагона, дет се вика, в противен случай той ще ви опече. Опасност от инциденти и наранявания. Нищо повече от това, че Човешката Воля – Марс в Дева е в напрегнат аспект/не желае да приема – Плутон в Стрелец – Божията Воля, и колкото повече се протипоставя, толкова повече ще страда, а заедно с нея и Човекът.

ДетМаг*

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация