КАНАЛ 3 ЩЕ ИЗЛЪЧИ НА ЖИВО „ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА“

Най-престижната церемония ще гледаме единствено в ефира на Канал 3 тази неделя от 18:30 часа

Канал 3 е единствената национална телевизия, която ще излъчи на живо най-престижната церемония в българския футбол. За да може това бляскаво събитие да достигне до зрителите, Телевизията на народа благодари на организаторите, както и на най-големия спортен сайт в България – sportal.bg, който организира прякото предаване и ще предостави сигнал на Канал 3.

Домакин на събитието, което ще се проведе в неделя (7 януари 2018 г.), организирано от ДАКС медия, БФС и Асоциацията на спортните журналисти, е Централният военен клуб.

57-то издание на тържествената церемония е с начало 18:30 часа и на нея ще бъдат раздадени призове за най-добър треньор, футболист (по категории) и номер 1 на България в женския футбол.

Освен традиционните призове, за втора поредна година Българската асоциация на спортните журналисти ще връчи специалната награда „Лъвско сърце – Трифон Иванов“. Една награда  за мъжество и характер, за смелост и доблест, за пълното отдаване в името на футбола.

Денят е неделя, 7 януари, 18:30 часа.

Не пропускайте! Само в ефира на Канал 3!

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация