КАНАЛ 3 С НАЙ-БЪРЗА РЕАКЦИЯ ПРИ ОТРАЗЯВАНЕТО НА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНОТО ШЕСТОРНО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР

Повече от 40 електронни медии използваха снимковите материали и кадрите на телевизията

С непрекъснатите преки включвания, коментари и подробната информация, която предостави на своите зрители през последните дни, Канал 3 изпревари всички национални медии в реакцията си при отразяването на безпрецедентното в най-новата ни история шесторно убийство в Нови Искър.

Телевизията е цитирана от над 30 национални и регионални медии, които се позовават на информацията на тв репортерите. Повече от 40 електронни медии използваха снимковите материали и кадрите, заснети от екипите на Канал 3 на мястото на събитието. Сред тях са: Труд, 24 часа, 168 часа, Стандарт, Марица, Епицентър, Блиц, Факти, Plovdiv24, Varna24, Струма, Дунав мост, Зарата и мн. др.

Голям интерес предизвикаха и коментарът и горещият анализ, който направи в студиото на „Денят на Живо“ по Канал 3 бившият директор на Национална служба „Полиция“ ген. Васил Василев. Неговото участие е цитирано в 11 различни електронни медии.

Канал 3 благодари на всички колеги за коректността при позоваването на информацията и при използването на снимковите материали.

Телевизията на народа ще продължи коректно и безпристрастно да информира своите зрители по важните за обществото теми, а тв репортерите, както винаги, ще отразяват първи събитията от всички горещи точки.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация