Поредна авария в ТЕЦ Перник остави града без топло

Поредната авария в ТЕЦ –Перник отново остави целия град без парно и топла вода. Домакинствата са на студено от снощи. Тази сутрин все още не бе локализиран течът, който причини повредата и за който се предполага, че е в централната градска част. Затова от ръководството на Топлофикация призоваха гражданите да сигнализират ако някой види някъде обилно изтичане на вода. Шефът Любомир Спасов се обърна за помощ към перничани, тъй като районът за обследване е много голям.

 

Очаква се около обяд да започне работа по отстраняването на аварията. В момента  парното и топлата вода се спират в отделни райони. Снощи за 3 часа е спряно топлоподаването в целия град.

 

B мoмeнтa тoплo нямa в ĸвapтaлитe „Ивaн Πaшoв“ и „Дapaцитe“, нa yл. „Kpaĸpa“ и в paйoнa нa бoлницaтa. Taм тoплoпoдaвaнeтo щe бъдe възcтaнoвeнo, нo щe бъдe cпpянo в цeнтpaлнaтa гpaдcĸa чacт и „Tвъpди ливaди“.

 

Проблемът с авариите в ТЕЦ-а е отдавна. Перничани останаха без топло в края на  октомври, през декември и няколко дни в началото на януари.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация