Времето на раждане ще определи съдбата ви. Значението на часа на раждане

Часът на раждане влияе на външността и характера на човека, смятат астролозите. Следователно времето на раждане определя съдбата на всеки човек. В астрологията един ден се състои от 12 сегмента, всеки от които е от по 2 часа. Да разгледаме значението на всеки от тези промеждутъци от време.

00:02 часа

Хората, родени в този промеждутък от  време са под покровителството на Меркурий. Те обикновено се учат добре в училището и института, имат прекрасни организационни способности и обичат да анализират. Често изглеждат по-млади от възрастта си. Тяхната дейност може да бъде свързана с широк кръг от хора и командировки. В любовта те са или твърде открити, или обратното  – твърде затворени.

02:04 часа

Тези хора са покровителствани от Венера. Те знаят добре цената на парите и са невероятни работохолици. Оценяват комфорта вкъщи и обичат да правят всичко със собствените си ръце. Следват модните тенденции, обичат изкуството и музиката. В любовта ценят верността и предаността.

04:06 часа

Тези хора са покровителствани от Марс. Това са ярки личности, които много изпъкват сред другите. Те могат да проявят агресия, но с тях никога не е скучно. Могат да се издигнат много в кариерата си. В любовта се стремят към силни и волеви хора.

06:08 часа

Тези хора са покровителствани от Непутн. Те имат дълбок характер, отнасят се с разбиране към другите, често са религиозни. Подходяща за себе си професия избират трудно. В любовните отношения са способни на неочаквани и необясними постъпки.

08:10 часа

Тези хора са покровителствани от Уран. Те  са приятни в общуването, дружелюбни са и имат много приятели. В компания често стават неформални лидери. Няма да приемат показност и винаги се борят за истината под всякаква форма.

10:12 часа

Това са хора, покровителствани от Сатурн. Постигат голям успех в професионалната сфера и имат авторитет в обществото. Лидерските позиции са подходящи за тях, но в личния живот често остават сами, като посвещават цялото си време на кариерата. При все това в любовта са много внимателни и постоянни.

12:14 часа

Родените в този промеждутък от  време са покровителствани от Юпитер.  От тях излизат най-добрите учители, към тях често се обръщат за съвет. Такива хора лесно могат да станат професори. Обичат да пътешестват. В любовта търсят необикновени или екзотични партньори.

14:16 часа

Тези хора са покровителствани от Плутон. Могат да осигурят помощ и подкрепа на околните. Често предусещат предварително развитието на ситуацията. На работното си място имат много приятели. Имат привлекателен външен вид и се харесват на голям брой хора.

16:18 часа

Това са хора, които са под покровителството на Венера. В очите на околните са привлекателни. Или страхотно им върви, или са пълни неудачници. Големи романтици, в любовните взаимоотношения си представят с пълни подробности партньора си чак до дрехите, в които трябва да бъде облечен. Любимата им приказка е „Пепеляшка“. В брака ще станат съвършени съпрузи или съпруги.

18:20 часа

Под покровителството на Меркурий. Главното в живота им е работата, където ги ценят и уважават. Те се грижат за здравето си, обожават диетите и правилното хранене, познават всички лекарства и ценят здравословния начин на живот.  Мнозина от тях избират медицинско образование. Също така могат да бъдат геймъри или програмисти.

20:22 часа

Самото Слънце покровителства тези хора. Главното в живота им са любовта, страстта и децата. Много влюбчиви, от самото си раждане са дарени с изкуството на флирта. Често се държат като филмова звезда, което означава, че в любовта им е нужен режисьор. В отношенията им винаги има страст.

22:24 часа

Луната е покровителка на родените по това време. Те ясно чувстват околните хора и се грижат за тях. Над хората могат да имат огромна власт. Стремят се да създадат семейство – то е най-святото за тях. /novotopoznanie.com

 

 

 

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация