Много смях и забавни каши обещава сериалът "Полицаите от края на града"

Много смях и забавни каши обещава сериалът „Полицаите от края на града“. ТВ поредицата, която ще стартира скоро, ще предложи куп комични моменти и абсурдни ситуации, в които попадат главните герои.
За първи път на едно място в полицейска комедия ще гледаме едни от най-популярните и обичани български комедийни актьори, сред които са Герасим Георгиев – Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка. Мария Игнатова, Ненчо Балабанов и Алекс Раева също ще бъдат сред лицата, които участват в сериала. Заедно с утвърдените звезди ще изгреят и нови обещаващи таланти, какъвто е Кристиан Милатинов. Поредицата е със специалното участие на емблематичния тандем Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков.

„Голям майтап пада на снимачната площадка“, споделя Геро, когото ще гледаме в ролята на Пацо.

Сериалът е творческа адаптация на хитовата испанска поредица „Los hombres de Paco“, която оживява в българската реалност. Сюжетът ще пренесе зрителите в живота и работата на група злополучни полицаи, които създават много повече проблеми вместо да предлагат решения и посвещават цялото си време на замаскиране на гафовете, а не на установяване на мирното съжителство в квартала, каквато е основната им задача.

Ще станем свидетели на служебни неволи, абсурдни ситуации, приятелство, любов – въобще на нещата от живот, разказани по забавен начин. Обичаните комици пък ще блеснат в нова светлина.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация