НЕНЧО БАЛАБАНОВ И МАЛИН КРЪСТЕВ ГОРЕЩИ ВОДЕЩИ В "ГОСПОРАДИ НА ЕФИРА"

На 5 февруари в „Господари на ефира“ на телевизионния екран ще изгрее нова двойка водещи – Ненчо Балабанов и Малин Кръстев. За трети път те поемат щафетата от Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, които съвсем скоро ще се завърнат отново като водещи в шестия сезон на най-забавното шоу „Като две капки вода“.

Талантливите актьори Ненчо и Малин не крият взаимните си симпатии и споделят, че вече са се сработили чудесно и си партнират с лекота в любимото шоу на България. Освен удовлетворението от това да забавляват и развличат зрителите всеки делник, двамата оценяват социалната значимост на предаването.

Предстоят много емоции, затова не пропускайте да видите как тандемът Балабанов и Кръстев ще заемат отново местата си на господарските столове на 5 февруари, понеделник, от 23:00 часа по NOVA.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация