СЛАВИ ТРИФОНОВ СТАНА ПЕРНИЧАНИН

Шоуменът притежава луксозно имение в тузарското селище Делта хил край село Кладница

Слави Трифонов стана перничанин.

След 3-годишно строителство, в края на миналата година, шоуменът се нанесъл в луксозното си имение в тузарското селище Делта Хил край село Кладница. След като имотът се сдобил с акт 16 и с всички необходими книжа за законно обитаване, водещият е променил адресната си регистрация в Общината в Перник. „Дойде лично, с документ за самоличност, с удостоверение за раждане и с документ за собственост на къщата в Кладница. Сега вече е жител на Перник”, доволни са от новия виден съгражданин служители от Общината в миньорския град.

Скъпарският имот на Дългия е построен от пернишкия бизнесмен Слави Транспорта, като малцината гостували в дома на шоумена твърдят, че къщата му е без аналог в страната. Сред екстрите в имението на Слави е частен киносалон, който е излязъл почти 1 милион лева.

По груби изчисления шоумен №1 е инвестирал около 5 милиона лева в резиденцията си. Къщата е със застроена площ от близо 1200 квадратни метра, разполага и с външен басейн, който се отоплява от мощни соларни батерии. Строителните материали са изцяло внос от Германия.

Дворът на Трифонов е огромен – над 4 декара,  а гледката от имението му е наистина смайваща – Витоша се разкрива в цялата си красота и величие. Барбекю, модерен фитнес салон, изобилие от зеленина, много дървета и редки растителни видове видели в просторния двор на Трифонов негови съседи.

Наскоро се заговори, че Слави е залюбил мома перничанка. Твърди се, че е сгоден за 25-годишна млада жена, чието име и самоличност ревниво се пазят в тайна.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация