ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА СДРУЖЕНИЕ „БЪЛГАРСКИ ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ, ФАСАДИ“

 Годишната конференция на сдружение „Български врати, прозорци и фасади“ /СБВПФ/ се проведе на 9 март 2018 г. (петък) от 10:30 ч. в Интер Експо център. Събитието e в рамките на Българската строителна седмица.

Сутрешният панел ще премине под мотото „Glass Day – 2018“. От 14:30 часа ще можете да видите фирмените презентации с последните новости в бранша. Сред тях ще бъде и представянето на Христо Щерев – председател на СБВПФ и ръководител на „Аксес Новело“ АД.

Пълната програма на конференцията може да видите в прикачения файл.

Сдружение „Български врати, прозорци и фасади“ (СБВПФ) е създадено през 2004 г. Организацията е сдружение с идеална цел и обединява български и чуждестранни фирми – производители, търговци и вносители на врати, прозорци, заключващи системи, обков, профили, стъклопакети, уплътнители и машини за производство. Сдружението организира семинари и конференции, които, освен че подпомагат професионалното развитие на специалистите от гилдията, са отлична възможност за установяване на делови отношения със сродни международни организации и търговски партньори. Сдружението има за цел да предоставя на фирмите от бранша информация за последните тенденции в дизайна на продуктите, новите материали, технологии и оборудване, за новите тенденции на пазара, за проектни решения.

 

ПРОГРАМА

конференция на Сдружение „Български врати, прозорци и фасади“

9 март 2018

 

Панел 1

Glass Day 2018

 

10:30 – 14:00 ч. Предложение за проект за нормативен акт за безопасно остъкляване

Марияна Господинова– Председател на ПС „Стъклообработка“

 

 

Панел 2

Презентации

 

14:30 – 15:15 ч. Течно защитно фолио „Уиндоу Гард“: качествената защита за дограма и фасади

Христо Щерев – Аксес Новело АД

15:30 – 16:15 ч. ETEM 2018: Recharge

Христо Ничев – ЕТЕМ България

16:30 – 17:00 ч. Фасадният инженеринг – химера или възможна реалност в нашата действителност

Венета Новакова – Председател на Асоциация за фасаден инженеринг

 

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация