СЕВЛИЕВЕЦЪТ МИРЯН ПОДГРЯВА ФСБ НА НАЦИОНАЛНИЯ РОК ФЕСТ „ХОТАЛИЧ“ - СЕВЛИЕВО`2018

Още в първия ден на Рок фест „Хоталич“ – Севлиево`2018 на сцената в средновековния град и крепост „Хоталич“ ​ще се качи севлиевецът Мирян Костадинов, за да открие рок събитието на годината!

Мирян е една от гордостите на града и е лицето, което стои зад алтернативния рок проект MIRY. Неговата кариера започва преди почти 10 години, когато е студент в чужбина и започва да свири като уличен музикант на големи площади, за да подпомогне образованието си. Не закъсняват добрите отзиви и скоро става част от ъндърграунд сцената във Великобритания, където има многобройни участия.

У нас Мирян стана известен с участието си в X factor, където плени сърцата на журито още в първите минути на кастинга, а по-късно стана и един от най-харесваните и отличаващи се финалисти във формата. Придобил популярност в предаването, през 2015 година той издава и първия си самостоятелен сингъл – I Won’t Pray. Следват и над 50 концерта в страната и чужбина, участия в престижни международни фестивали и конкурси.

„Радвам се, че изпълнител от нашия град намери своето място в това издание на феста и ще дели една сцена с едни от най-големите имена в рока“, коментира кметът д-р Иван Иванов. „Тази година очакваме гости от цялата страна и съседни държави, тъй като сред участниците има групи с много фенове в цял свят. Програмата е съчетание между различни стилове, което ще отговори на очакванията на всички възрасти“.

Организаторите от Община Севлиево обещават незабравими преживявания през двата фестивални дни и уверяват, че събитието в средновековния град и крепост „Хоталич“ дълго ще се помни.

 

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация