АНДОН ТУШЕВ Е НОВИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДРУЖЕНИЕТО „БЪЛГАРСКИ ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ”

Контролният съвет на СБВПФ е с изцяло нов състав

Андон Тушев, председател
на Сдружението „Български Врати, Прозорци И Фасади”

 

Андон Тушев бе избран за нов председател на Сдружение „Български врати, прозорци и фасади” (СБВПФ). Събранието се проведе на 10 март 2018 г. Той ще ръководи професионалната секция „Фасади” в Управителния съвет. Досегашният ръководител на сдружението Христо Щерев влиза в състава на Управителния съвет като председател на ПС „Доставчици”.

 

Останалите членове на УС на СБВПФ са Марияна Господинова – председател на ПС „Стъклообработка”, Марио Петров – председател на ПС „Врати”, Тихомир Зарков – председател на ПС „Прахови покрития”, Анатоли Павлов, Радослав Русков, Георги Мухарски, Антон Дончев, Тодор Александров и Димитър Иванов.

 

Съставът на Контролния съвет на СБВПФ е изцяло с нови лица – Веселин Йорданов, Климентин Чернев и Красимир Танчев.

 

След като предаде ръководния пост на УС на СБВПФ на Андон Тушев, Христо Щерев пожела на новия председател да продължава да надгражда и да развива организацията в съответствие с най-високите съвременни изисквания. Според него е важно да се запази добрият имидж на сдружението, като се наблегне на сътрудничеството с институциите. Диалогът във времето назад не е бил лесен, но подобряването на комуницията е от значение, когато на става въпрос за иновации и въвеждане на нови технологии.

 

Андон Тушев е директор на компанията „Тал инженеринг”, основана през 1998 г. Предприятието е едно от първите, които предлагат PVC и алуминиеви профилни системи на българския пазар. Фирмата бързо се развива в условията „строителен бум” в страната и се утвърждава като лидер сред конкурентите. Ключов фактор за успеха е визията на Андон Тушев, който комбинира упорита работа, внимание към детайла и нестандартен подход за осигуряването на съвременен дизайн и навременно изпълнение на проектите.

 

През 2003 г. „Тал инженеринг” открива и собствена модерна производствена база, като същевременно продължава да развива мрежата си от стратегически партньори на световно ниво, сред които са Agrob Buchtal and Schueco. Капацитетът и експертизата на компанията се разширяват постоянно, за да може клиентите й да получават цялостни решения при изграждането на иновативни PVC, алуминиеви и стоманени конструкции и фасади на конкурентни цени. Така през 2012 г. „Тал Инженеринг” вече има 35% пазарен дял в България и се позиционира като безспорен лидер във високия сегмент.

От 2006 г. компанията постепенно засилва и експортната си дейност за пазари в Европа, Азия и Северна Америка. Към момента 35% от приходите се генерират именно от участието в международни строителни проекти с разнообразен профил, а перспективата е техният брой да се увеличава и в бъдеще.

 

Сдружение Български врати, прозорци и фасади (СБВПФ) е създадено през 2004 г. Организацията е сдружение с идеална цел и обединява български и чуждестранни фирми – производители, търговци и вносители на врати, прозорци, заключващи системи, обков, профили, стъклопакети, уплътнители и машини за производство. Сдружението организира семинари и конференции, които, освен че подпомагат професионалното развитие на специалистите от гилдията, са отлична възможност за установяване на делови отношения със сродни международни организации и търговски партньори. Сдружението има за цел да предоставя на фирмите от бранша информация за последните тенденции в дизайна на продуктите, новите материали, технологии и оборудване, за новите тенденции на пазара, за проектни решения.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация