ЗВЕЗДЕВ ГОТВИ СПЕЦИАЛИТЕТИ В НАЙ-МОДЕРНАТА КУХНЯ В ЕФИРА

Зрителите ще видят обновеното студио в първия пролетен ден

„Кухнята на Звездев“ ще изненада зрителите с най-модерно обзаведеното студио в родния ефир. В първия пролетен ден любимецът на народа ще приготви вкусни пролетни специалитети и ще ги сподели с много специални гости на откриването на най-модерната кухня в ефира.

Изцяло обновеното студио е дело на дългогодишния партньор на Иван Звездев – мебелна къща „Ралица“, която предостави най-добрата кухня Scavolini от линията FAVILLA. Марката е символ на престиж и доверие в над 50 държави по света. Италианските кухненските уреди SMEG ще внесат още стил и изящество, ще направят готвенето още по-виртуозно, а ястията – ненадминати.

„Новата кухня на Звездев няма аналог в българския ефир, категорична е Ива Стоянова – програмен директор на КАНАЛ 3. По думите й „през годините предаването се наложи като едно от най-добрите в ефира, има твърда аудитория и е сред емблемите на телевизията на народа. С тази инвестиция продължаваме политиката си да развиваме собствена продукция с уникално съдържание“.

Най-обичаното кулинарно предаване на България ще продължи запазената си марка да посещава всяко кътче на родината, за да търси и показва от извора народната кухня, традиции и обичаи, да ги представя на зрителите, заедно с най-важните исторически и културни забележителности.

 

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ – ВСЕКИ ДЕЛНИК ОТ 14:30 ЧАСА САМО ПО КАНАЛ 3!

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация