„СМАРТФОНЪТ-БЕГЛЕЦ“ НА СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ

Прожекцията е на 17-ти март от 16:00 часа в кино „Люмиер“

 

На специална прожекция в рамките на СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ, тийнейджърският филм „Смартфонът – беглец“ на „Амрита Арт“ ще отвори портала на времето за първи път в раздел „Ново българско кино“.

Тийнейджърите Фил (Симеон Филипов), Анджи (Василена Стоянова) и Марко (Матей Генчев) се впускат в невероятно приключение, за да спасят болното братче на Анджи. В търсене на заровеното съкровище на Вълчан войвода, високотехнологичен смартфон се оказва машина на времето и ги пренася в миналото – сред страшни хайдути, където ги очакват много опасности.

Децата успяват в част от секундата на направят скок от 18-ти в 21-ви век, но заедно с тях през портала на времето са засмукани Вълчан войвода и поп Мартин. Ужасът от новия непознат свят превръща страшните хайдути в безпомощни деца, които се опитват да оцелеят в нашата реалност.

Ще им простят ли те и ще ги приемат ли за свои приятели? Ще успее ли Тайният агент да се домогне до смартфона и да им попречи? Всичко това ще разберем на 17 март от 16:00 часа в кино „Люмиер“!

 

Преди прожекцията ще имате възможност да се срещнете и да разговаряте с актьорите и с екипа на филма.

 

  „СМАРТФОНЪТ – БЕГЛЕЦ“

  17 МАРТ ОТ 16:00 ЧАСА В КИНО „ЛЮМИЕР“

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация