Владимир Цветков: Разочаровах всички и станах актьор

Вече втора седмица един от най-посещаваните филми в кината е “Привличане”. Лентата, представлява романтична комедия, която ни пренася в атмосферата на ученическия живот в една от частните гимназии в София. Освен на звездите Яна Маринова, Башар Рахал, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Владимир Пенев и Койна Русева, имахме възможност да се насладим и на много нови лица. Владимир Цветков определено е сред тях. Приел ролята на учителя по физическо, Влади и неговият екранен образ забавляваха публиката при всяка своя поява и реакциите не закъсняха. С чаровната си усмивка и екзотично излъчване на секси италианец, актьорът е все по-гореща тема за обсъждане в социалните мрежи. Ние се срещнахме с него, за да научим повече за любовта му към киното, отношението му към славата и за едно супер екстремно хоби. Е, и още нещо… разбира се.

След всяка прожекция на “Привличане” ставаш все по-популярен. Как ти се отразява славата?

Е, чак пък слава. (Смее се) Определено се радвам на много ново внимание – хората ме поздравяват, усмихват ми се, когато ме срещнат на улицата. Зрители, които са гледали вече филма, ми пишат във Фейсбук и Инстаграм колко много са го харесали, че не са очаквали толкова висококачествена родна продукция, и за това колко много ги е забавлявал Желев. Не мога да се оплача, всички отзиви са положителни и ме зареждат с позитивна енергия. Но каквото и да се случва, все пак съм на 36 години и известността определено не може да ме главозамая. Това му е хубавото на възрастта – има ги обеците на ухото.

Как те избраха за тази роля?

С Башо (Башар Рахал) работим заедно по други проекти и той, като продуцент на филма, ме покани да участвам. Отначало си мислех, че се шегува в типичния си стил, но днес съм щастлив, за това, което ми се случи. Тук е момента да благодаря на него и режисьора Мартин Макариев за доверието. Както се казва: добре, че съм с връзки. (Смее се)

Има ли нещо общо между теб и Желев?

Ако трябва да съм честен, понякога завиждам на Желев. На него не му се налага да мисли много, и затова той не го и прави често. И така изпада в изключително комични ситуации, в които все някога сме изпадали всички ние . Едновременно с това е много лековат и първичен и може би затова жените толкова много го харесват.

Привличане” е филм за ученическия живот. Какъв ученик беше ти, обичаше ли часовете по физическо?

Много добър. До 4-ти клас (Смее се). После дойдоха хормоналните промени и започнаха да ме вълнуват други неща – момичета, спорт, музика. Определено обичах физическото, още повече аз спортувах много – лека атлетика, бойна изкуства, баскетбол и какво ли още не. Дори имам златен медал по 400м гладко бягане от областните състезания в област Плевен.

След това към 9-ти клас “влязох”, не без помощта на родителите ми, в правия път и бях приет в профилирана паралелка с изучаване на химия и биология с ясната цел да стана стоматолог.

Очевидно е, че си атлетичен и привлекателен мъж, но какви жени привличат теб?

Такива, които знаят какво искат.

Че то има ли такива?

Не. (Смее се)

Спомена стоматология. Защо не стана зъболекар в крайна сметка?

Защото разочаровах всички и станах актьор. (Смее се) Нещо като историята на Dr. Alban и Коцето Калки, само дето аз въобще не стигнах до практиката. От 3-годишен съм на сцената, обичах да разказвам истории, да правя сценки и от перспективата на времето този избор изглежда логичен. Но осъзнавам, че са малко щастливците, които имат възможност да реализират таланта си и затова съм много задължен на семейството ми, което винаги ме е подкрепяло и е вярвало в мен.

Разбрахме, че имаш супер екстремно хоби. Разкажи ни повече за него.

Да, аз съм доста скучна морска компания, защото прекарвам по-голямата част от времето във водата. Фрий дайвингът – гмуркането без специализирана екипировка – е една от големите ми страсти. Прекарвам часове под водата, които за мен минават като миг. Така презареждам батериите на 100%, вдъхновявам се и едновременно с това се успокоявам.

Какво ти дава гмуркането?

Изолацията и отделянето от света – няма телефони, няма шум, няма хора. Само ти и природата. Уникално е, надявам се тази година да имам повече време за това.

И накрая – какво ти предстои оттук насетне в професионален план? Кога ще те видим отново на големия екран?

От няколко седмици се подготвям за нова роля, за която, за съжаление, все още нищо не мога да споделя. Иначе след премиерата на “Привличане” получих още няколко предложения за различни проекти, но нека се случат и с удоволствие ще ви разкажа повече следващия път.

 

Източник: hello.bg

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация