ГРЪЦКИ АНАРХИСТИ НАПАДНАХА С ЧУКОВЕ КАНТОРА НА ЧАСТНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

Заснето е видео, на което се вижда как членове на "Рубикон" с чукове разбиват офис оборудване

Гръцки анархисти са нападнали с чукове кантората на частни съдебни изпълнители, разпродаващи имоти на длъжници. на 18 май 2018 г. група мъже от анархистката група „Рубикон“ са нахлули в офисите на нотариалната кантора в центъра на Атина и са я потрошили с чукове в знак на протест срещу участието на фирмата в противоречивите аукциони. В своето комюнике те обяви:

„Няма да оставим държавата и капиталът да се разпореждат със социалните ни блага. Всеки, който дръзне да участва в този вид конфискация на имоти, ще срещне гнева ни“!

Групата е отговорна за редица нападения срещу частни съдебни изпълнители, бански и събирачи на дългове. Бе публикувано и видео от акцията, на което се виждат членовете на „Рубикон“, които разбиват компютри, прозорци и офис оборудване в офисите на частната компания.

Видеото можете да видите тук

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация